Alla inlägg den 23 september 2011

Av annica björnfot - 23 september 2011 17:54

då har det äntligen varit 2 nätter med sova i nya sängen , oj vad kaxigt det känns att kunna höja och sänka  både huvud o fötter som man vill. Det var helt klart värt väntan ,o).  Bruno ligger lugnt kvar och åker med upp o ner men Mmix blir väldigt orolig och byter plats så fort det rör sig  . Nog  om detta   nu till roligare saker.

aktiviteterna i höst / vinter / vår  börjar ta form och jag har börjat få in prisuppgifter på några av sakerna ,  kommer att maila ut till  till alla om jag inte får till något på hemsidan , fy sjutton vad segt det är att "rensa " upp där   vet ju precis hur jag vill att det ska se ut    men det är svårt att förmedla via mail eller telefon till den stackars webban.  Måste ta tag i den biten snart.


Stadgeträningen tror jag att dom flesta av oss behöver  och den brukar vara ganska rolig  och nyttig  , tänkte att vi kanske skulle fixa till någon liten kostnad  tex 50:-  för träningen  så  behöver ju inomhusträningen i vinte r   inte kosta så mycket    ska iväg och kika på  "lokalen"   under veckan  ,o))   som ni vet så går ju överskottet in på  aktivitetskontot  till senare tillfällen om det blir överskott.


Har börjat köra lite stadga i kast  =  rörlig hund   så kommer kastet  och förhoppningsvis ett sitt .  det har funkat  80% av gångerna  så hittills ser det ju bra ut   men det vet vi ju allihop  att den siffran sjunker drastiskt  efter första riktiga stöten   ha ha ha    sen jäklar får man jobba  och inget är gratis längre i träningen    så jag får väl njuta idag också för imorgon ska vi iäg och träffa pippi förhoppningsvis.  sen blir det väl hårdträning av antar jag  och ag misstänker att det utsäket som nu förtiden ligger fint på ca 15 meter  drastiskt kommer att öka med  5-10 meter  åt vardera håll ( om det räcker )  så som sagt   ikväll njuter jag för sista gången på ett tag  av min härliga hund  ,o))  ( men det ska bli "skitkul" att ta ett steg uppåt i träningen )


Ovido - Quiz & Flashcards