Alla inlägg den 19 maj 2011

Av annica björnfot - 19 maj 2011 17:11

Vi har målat valphuset/hundkojan  nu   och oj vad mycket hjälp vi fått under det här projektet. Valparna har varit såå  inspirerade att dom snodde tumstocken och drog iväg och mätte lite själva , gömde vissa viktiga verktyg och smakade av virket  så verktyg och materiel är nu  valpgodkännt.


sen kom vi till målningen  och under själva måleriet så fick bara dom "vuxna"  vara ute  så fick minisarna komma när  burkarna var stängda och penslarna gömda ,o)

men slutresultatet är att Jack har en stor rödbrun fläck på rumpan  och bruna  har oroväckande mycket vitt i sin bruna päls ,  så det var inte bara dom små som kom ivägen för dom nymålade ytorna.  Besiktning är genomförd  genom att dom har farit runt och in o ut  och bygget höll !!!!!   nu ska det bara upp en liten dörr också  och det verkar inte helt smärtfritt  enl  familjens snickare  så vi får väl se när  allt slutligen är helklart.


Nästa helg kommer ju några hit och jag ska försöka hinna med att gå ett spår med Mmix också så hon kanske kan få komma iväg till dommare innan hela sommaren runnit iväg  , skulle vara så skönt att få avsluta den biten och kunna focusera på något annat ,


hej hopp

annica


Ovido - Quiz & Flashcards